Irodai informatika mestercsomag

Ismerd meg a Microsoft 365 és a Google Workspace rejtett lehetőségeit: mélyedj el a Excel világában, sajátítsd el a Google Sheets és Docs alapjait. Szerezz magabiztosságot az irodai munkában és gyorsítsd fel csapatod munkáját!

Szeretném megrendelni

1. Amire biztosan szükséged van: Microsoft Office

Ismerd meg a legnépszerűbb Office alkalmazásokat! Hozz létre profi dokumentumokat, látványos prezentációkat, és kezeld hatékonyan adataidat. Fedezd fel a VBA makrók világát, és tanuld meg automatizálni a munkafolyamatokat, még akkor is, ha nem vagy programozó!

2. Excel függvények szakértője

Bővítsd ki Excel tudásodat és fedezd fel a függvények erejét! Tanulj meg alapvető függvényeket használni, hogy könnyedén végezhess számításokat, adatokat szűrhess és elemzéseket készíthess. Haladó szinten pedig mélyedj el a bonyolultabb függvények világában, és hozd ki a legtöbbet az Excelben rejlő lehetőségekből.

3. Irodai munka az Office-on túl

Ismerkedj meg a Google Workspace által nyújtott eszközökkel! Tanuld meg használni a Google Sheets alapvető funkcióit, hogy könnyedén kezelhesd az adatokat és táblázatokat, vagy mélyedj el a haladó ismeretekben. Ismerkedj meg a Google Docs lehetőségeivel, és hozz létre professzionális dokumentumokat, amelyeket pillanatok alatt megoszthatsz. Dolgozz együtt másokkal a Google Workspace segítségével, könnyedén!