Egyedi tananyagfejlesztés: a tervezéstől a bevezetésig

A XXI. század oktatási és képzési módszereiben tapasztalt változások figyelembevételével az e-learning népszerűségének növekedése jelentős lehetőségeket kínál Önnek és cégének. Ebben a környezetben, a megfelelő e-learning anyagok létrehozása kiemelten fontos. Cégünk sokéves tapasztalattal kész segíteni Önnek az egyedi igényeihez szabottan komplex megoldásokat nyújtani.

Miért válassza cégünket?

Szakértői csapat

Évtizedes e-learning fejlesztési tapasztalattal rendelkezünk és e-learning szakértők tervezik és fejlesztik professzionális videós tananyagainkat ügyfeleink egyedi igényei alapján, magyar vagy idegen nyelven.

Egyedi megközelítés

Nincs két egyforma cég, így nincs két egyforma tananyag sem. Teljes mértékben az Ön cégének igényeihez igazítjuk a tananyagot.

Hosszú távú támogatás:

Nem csak a tananyag létrehozásában, de annak bevezetésében és karbantartásában is támogatást nyújtunk.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és hozzuk létre együtt a tökéletes e-learning tananyagot Önnek és vállalkozásának!

Ajánlatot kérek

Hogyan dolgozunk?

1. Előkészítés és Elemzés

Mielőtt elkezdenénk a tananyag létrehozását, alaposan megvizsgáljuk és elemezzük cégének igényeit, célkitűzéseit és a célközönségét. Ezen információk alapján határozzuk meg a tananyag struktúráját és tartalmát.

 

2. Tartalomgyártás

Tapasztalt csapatunk az Ön cégének specifikációjához igazodva elkészíti az egyedi e-learning tananyagot. Legyen szó grafikákról, videókról, szövegekről vagy interaktív elemekről, gondoskodunk arról, hogy az anyag magas színvonalú, informatív és felhasználóbarát legyen.

 

3. Interaktív Elemek és Tesztek

Az e-learning egyik nagy előnye az interaktivitás. Interaktív elemekkel és tesztekkel gazdagítjuk a tananyagot, hogy azok, akik a tananyaggal dolgoznak, aktívabban vegyenek részt és az információkat könnyebben sajátítsák el.

 

4. Riporting és Kimutatások

Ahhoz, hogy a tananyag hatékonyságát és az elérését mérni tudjuk, kiemelt fontosságú a részletes riporting és kimutatások készítése. Cégünk olyan eszközöket és megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik az e-learning tananyag felhasználói aktivitásának, haladásának és teljesítményének nyomon követését.

 

5. Bevezetés és Támogatás

A tananyag elkészülte után segítséget nyújtunk annak sikeres bevezetéséhez a Training360 saját rendszerének használatával, vagy akár a cége keretrendszerén keresztül, hiszen a tanfolyam végleges formátumát úgy alakítjuk ki, hogy az ügyfeleink számára könnyedén integrálható legyen. Támogatjuk Önt az integrációtól a munkatársak képzéséig, és garantáljuk, hogy minden zökkenőmentesen halad.

 

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és hozzuk létre együtt a tökéletes e-learning tananyagot Önnek és vállalkozásának!

Ajánlatot kérek