Költségcsökkentés tudásalapon

Növeld hatékonyságodat! Távmunka Teams tanfolyamokkal, Windows 11 felkészülés, feladatok automatizálása Power Automate segítségével. Fejleszd időgazdálkodási, stresszkezelési és munkavédelmi készségeidet, és irányítsd céged online jelenlétét a digitális marketing alapjainak segítségével!

Szeretném megrendelni

1. Távmunka okosan

A Teams alapok és haladó tananyagainkkal maximalizáhatod a csapat hatékonyáságát, akár otthonról, az irodából, vagy a világ bármely pontjáról dolgoznátok együtt. Ismerd meg az új Windows 11 rendszer funkcióit és trükkjeit, hogy még produktívabbá válj az online munkavégzés során. Tanuld meg a Power Automate használatát, és automatizáld a monoton feladatokat, hogy ezzel időt, energiát, és pénzt takaríthass meg!

2. Készségfejlesztés és Onboarding

Fejleszd készségeidet és segítsd az új kollégákat az onboarding folyamatban! Tanulj meg hatékonyan gazdálkodni az időddel, hogy produktívabbá válhass és ismerd meg a stresszkezelés leghatékonyabb módszereit, hogy jobban tudj alkalmazkodni a változó körülményekhez. A csomag tartalmazza továbbá munkavédelmi alapismeretek tananyagunkat, amelynek elvégzésével a munkavállalók tisztában lesznek a biztonsági előírásokkal, így közösen egészséges és biztonságos munkakörnyezetet teremthetnek.

3. Digitális marketing

Lépj a digitális marketing világába és irányítsd vállalkozásod online jelenlétét! Ismerkedj meg a digitális marketing alapjaival, és tanuld meg, hogyan növelheted céged láthatóságát és a vonzerejét az online térben. Elemezd vállalkozásod jelenlegi helyzetét, határozd meg az erősségeket és a fejlesztendő területeket. Dolgozd ki a leghatékonyabb kommunikációs stratégiát, és érj el nagyobb bevételt!